Dr. Gellért Noémi bemutatkozás

Dr. Gellért Noémi fogszakorvos vagyok.

Doktori diplomámat summa cum laude minősítéssel 2008-ban a Semmelweis Egyetemen szereztem. 2012-ben Konzerváló fogászat és Fogpótlástani Szakvizsgát tettem - szintén a Semmelweis Egyetemen. Az egyetem elvégzése után egy ismert szájsebészeti rendelőben és magán rendelőben kezdtem dolgozni, ahol kiváló szakemberektől tanulhattam és fejleszthettem képességeimet. Mind az alkalmazott technikák mind az anyagok a legújabbak és naprakészek ezért folyamatosan magamat is tovább kell képeznem, hogy modern szemléletű, komplex eredményeket kínálhassak azoknak a pácienseknek akik megtisztelnek bizalmukkal. Nagyon fontos számomra a szakmai alázat  és a hozzám forduló páciensek tisztelete, ezért is örülök, hogy a Love Your Smile rendelőben a kollégákkal folytatott rendszeres konzultáció, team-munka és belső kommunikáció is folyamatos, annak érdekében, hogy együttműködve nyújthassuk a legjobb eredményt.

 

Szakterületem magába foglalja  a megtartó fogászati ellátások (esztétikus tömések,  gyökérkezelések, gyökértömések, parodontológiai beavatkozások) végzését, esztétikus fix pótlások tervezését, készítését (betétek ,koronák, héjjak, hidak, vagy akár implantátumra rögzített pótlások tervezése és készítése) valamint a kivehető pótlások tervezését és kivitelezését.

Nagyon fontosnak tartom, hogy pácienseim félelem- és fájdalommentes kezelésben részesüljenek, nyugodt, emberközeli tempóban, a preventív szemléletet mindig szem előtt tartva.